Ta-selv-bar, kult og kjølig

Sommeren er ikke helt over ennå, ikke helt. Jeg har i allefall tenkt å tviholde på den gode sommerfeelingen litt til. Disse lange varme kveldene har vært så fine. For å ikke snakke om de lange varme dagene, og selv jeg som elsker varmen måtte finne tilflukt i skyggen på terrassen. Vi bor jo nesten mer eller mindre utendørs når solen skinner og jeg har flyttet kontoret mitt ut her så ofte jeg kunne siden vi kom hjem fra ferie.

Men selv om hverdagen er tilbake er det lov å kose seg litt ekstra i helgen. I sommer har jeg øvd meg på å like smaken av øl igjen ( var god på det i begynnelsen av  20-årene men så oppdaget jeg bobler… ). Det går litt så som så men en  iskald lys variant kan jeg klare litt av i alle fall.

Så jeg laget en liten ta-selv bar med mine favoritter. En plantbox ble fylt med isbiter og drikke og satt i skyggen. De holdt seg hele ettermiddagen og langt over midnatt og det eneste som måtte fylles på var drikken. Plantboxen fra Ferm Living finnes i denne store gulvvariantenten og i en mindre variant til å ha på bordet. Til frukten brukte jeg en en de nye fine skålene vi akkurat har fått inn.

©Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *