Ukens Bolig: Thurmannsgate 3

IMG_1913_4943

Denne stuen er et godt bevis på at man ikke skal være redd for å bruke mørke farger. Den svarte veggen i stuen gir rommet en helt fantastisk romfølelse. Jeg valgte svarte rammer og litt røffe portettbilder og detaljer i hvitt og grønt. Fotografiet til venste er tatt av Russel James, det i midten heter Padde og er tatt av Dag Eivind Thorenfeldt/Piqmo.no. Hay bordet Tray Table passet perfekt til sofaen også. Jeg har gjort flere stylinger i Thurmannsgate  i det siste, men ingen hadde så fint originalt tregulv som denne stuen her! Kjøkkenet er ikke originalt fra 20-tallet, men ikke helt nytt og trenger en liten oppdatering. Men til denne prisen er denne leiligheten et kupp! Neste så jeg får lyst til å legge inn et bud selv!

IMG_1911_4941-2

Monstra er og blir min favorittplante og denne er ekstra flott med de lange røttene. Puten i stolen er fra norske #Fiber of ginnes i mange farger. De finner du her.

IMG_1905_4935

Soverommet har en vegg i dypblå. Sover man ikke godt her så vet ikke jeg! Men det beste av alt er kanskje at badet ligger rett ved, og jeg ser for meg at det hadde vært lekkert å lage et åpent bad inn mot soverommet…Siste visning er i morgen onsdag om du vil se mulighetene selv. Se mer her.

1 kommentar

  1. Jeg vil ha dette rommet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *