Tips til konfirmasjonsgave

IMG_0655_3419

Her i huset er det konfirmasjonsforbredelser det går i om dagen. Tenåringen ønsker seg en språkreise til USA, men har også noen andre ønsker. Nå skal ikke jeg røpe dem alle, men et smykke som varer evig er også på listen… Som dere vet er jeg en god husvenn hos Thune og da jeg fikk lov til å tilbringe noen timer sammen med de dyktige gullsmedene i verkstedet plukket jeg opp et par gode gavetips.

Jeg fikk nemlig se hvordan Pål graverte for hånd. Jeg trodde jo at dette gjordes på maskin, men der tok jeg feil. Med stø hånd graverte han rett inn på medaljongen, mens jeg hold pusten til jeg nesten ble blå i ansiktet. Ekte håndarbeid med andre ord. Medaljongen som er fra Marna by Thune kolleksjonen, har teksten Because I Love You og er fattet med en liten diamant. Du kan se hele kolleksjonen til Marna her, men er du på jakt etter en personlig konfirmasjonsgave kan du ta en titt på dette armbåndet, de har fått mange klikk fra dette huset ♥

Men garvering kan gjøres på gamle smykker også, kanskje en dåpsgave som er blitt for lite og bare ligger i smykkeskrinet? Sammen med gullsmedene hos Thune kan du redesigne/designe en helt personlig gave. Er det ikke det en god ide? Gjøre om et smykke som egentlig betyr veldig mye men ikke blir brukt til et nytt som blir brukt hver dag igjen!

IMG_0653_3417IMG_0650_3414

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *