– 70% = Det gikk i svart

Inneholder adlinks til mine Black Fridays favoritter

Det som ikke skulle skje, skjedde! Litt over midnatt var det så stor pågang i nettbutikken at den gikk i svart for noen minutter. Jeg fikk ikke med meg akkurat da det skjedde, men da jeg så at chatten facebooksiden gikk amok skjønte jeg at noe var i gang. Det var ikke så mye å gjøre enn å vente noen minutter, så var alt i orden igjen… men jeg lover deg jeg hadde noen kraftige gloser på tungespissen.

Hviitblogg.no_7650

Anyway. Black Friday er kommet til Norge, ingen tvil om det. Det er mange ulike meninger om det innad i bransjen. Hviit.no er ikke kjent for å salg i hytt og gevær, men denne gangen ble vi med på leken. Så jeg sier det bare en gang… 30 – 70%, Tom Dixon, Louise Roe, Serax, Hay, Kähler, Ferm Living og Normann Copenhagen, blant annet 🙂 Og som du sikkert vet, det beste går først. Vi har også fri frakt i kun dag ikke møbler, lamper og tepper) Happy shopping!

Stolen er ikke på tilbud, men den kan du VINNE, ser bare her.

Jeg har klikket meg hjem feler julegaver i morgentimene. Så mye bedre enn  det kaoset i butikkene. Her er mine Black Friday favoritter (adlinks): Bik Bok har 50% på utvalgte varer og godbiter ( kalendergaver kanskje) fra 49kr. Vita har 25% alt, her fant jeg mye til den kommende makeup artisten i huset. Hos Zalando som er en av mine absolutt favoritter, fant jeg årets kommende julekjole til 70%! Og på Get Inspired...  30% på alle tights og 40% på sportsbher. Xlife  og Tights.no bør du også sjekke ut om du skal gi noen sporty julegaver i år. Her fikk jeg gjort unna mye på listen (og til meg selv)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *