Nå logger jeg av!

Det skjer noe med oss og vårt forhold til andre når vi har nesa ned i den mobilen nesten 24/7. Nå har mediene kastet seg på bølgen og skriver side opp og side ned om hvordan stresser vi hele døgnet fordi vi hele tiden skal være på (det kan jo hende vi kan gå glipp av noe…) Og vi, vi leser artiklene på mobilen, deler dem i sosial medier og nikker med en allerede krum nakke. Ja, stakkars idioter som har gått i SoMe fella… Våkn opp! Det er deg de snakker til.

Og meg. Jeg lever jo av og med SoMe og jeg er stolt av det. Blogger og redaktør for kvinneguiden.no, Susanne Kaluza tok en rehab. Jeg gjorde det på min måte, en slags detox. Nå har jeg stort sett mobilen på lydløs, så kan jeg selv svare når jeg vil, og jeg lar mobilen ligge i veska når jeg er i møter og ute med venner. Nå koser jeg meg med oppdateringer på både instagram og snapshat, det stresser meg ikke lenger. Jeg har slettet facebookvenner som ikke er mine venner i IRL. Farvel, snakkes aldri. Men allikvel er det nok mange av mine venner som synes jeg er alltfor mye på. Men jeg gjør så godt jeg kan. Ja, jeg har forsatt pushvarsler på, men jeg har begynt å logge helt av en time eller to … og det føles helt ok. For da blir tiden på litt egentid, hvis du skjønner hva jeg mener.

Vil du lese mer eller kanskje gi et hint til noen du vil se mer av? (adlink) Logg av av min gode UB-Kollega og vår alles mentor, Thomas Moen. Kloke ord fra en klok mann.

Hviit Blogg Apple

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *