Kulinarisk høydepunkt i København

Sponset tur

Da jeg var i København sist inviterte resturanteier Ramus Bo Bojesen til uforglemmelig champagnelunsj på Taarnet, som er den eneste av Christianborgs restauranert som er åpen for alle, og kjøkkensjefen Thomas Lorentzen (kjent fra Kadeau og Nimb) sørget for at jeg fikk en uforglemmelig matopplevelse tilberedt med lokale råvarer. Menyen bestod av nytenkende klassikere med navn (og smaker) som Skov, Hav og Sommer.

På syttitallet jobbet Rasmus i flere år Michelin-restauranter og siden da har han prioritert å lage gourmetmat for folket. Han er også mannen bak den prisbelønte Oialla sjokoladen som er laget av viltvoksende kakao bønner fra Bolivia. Rasmus er en lidenskapelig mann som snakker kjærlig om sin kone, sine ansatte og alle han har møtt på livets vei. Jeg sier det igjen… Karma!

Fra toppen tårnet ser du København fra en helt ny vinkel. Du kan se gater, bygninger og detaljer som du kanskje ikke har lagt merke til før og på en klar dag kan du se helt til Sverige! Resturantlokalene er en opplevelse i seg selv, med en ekstrem takhøyde og vakkert dansk interiør. PS. du kommer ikke inn her om du ikke har booket bord i god tid!

Turen er sponset og lagt til rette av VisitDenmark med samarbeidspartnere, meningene er mine egne.

HviitBlogg_RestaurantTaarnetIMG_2447IMG_2448IMG_8869Taarnet_madTaarnet_udsigt_01

Foto 1, 4, 5 og 6 David Kahr for Taarnet // Foto 2 og 3 Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *