Hjemme hos…

For noen uker siden var jeg på et hjemme hos besøk og laget en sak som snart kommer på trykk. Jeg blir både fascinert og imponert over hjemmene jeg ofte besøker. At det ligger så mye kjærlighet i alle tanker og avgjørelser og at hjemmet bare er de som bor der… det er så fint! Og så så fine folk jeg møter!

Har du et hjem du tror kan egne seg på trykk og har lyst på besøk av meg og en fotograf kan du sende meg en mail.

 

Mandagsmorgen

Meraki har vært en favoritt hos våre kunder lenge og det er jammen ikke rart. Meraki er et unikt univers av velvære utviklet i Danmark. Serien er inspirert av skandinavisk estetikk og skapt med kjærlighet til naturen. Prodduktene inneholder  milde, aktive og nærende ingredienser, nøye utvalgt for sine egenskaper, dokumenterte virkninger og naturlige dufter av 100 % økologiske baseoljer og eteriske oljer. De er uten parabener, fargestoffer og SLS.

Jeg er ingen skjønnhetsblogger det skal jeg innrømme. Men når jeg har oppdaget noe som er bra vil jeg dele det med deg. Jeg har jo en hårtype som sjelden gjør som jeg ønsker; ugreie krøller! Jeg bruker shampoo og balsam fra Meraki i Linen Dew og når håret er halvtørt har jeg i noen dråper av Pure Oil i hårspissene. Beste som funker på mitt hår i allefall.

 

Frokostplassen

Her ringer vekkerklokken 05.55 hver morgen men jeg våkner først når jeg setter meg ned her. Med dagens første tekopp innen rekkevidde går jeg raskt igjennom dagens gjøremål før jeg får liv i resten av huset. Før var jeg et B-menneske, men etter å ha klaget på at døgnet hadde for få timer innså jeg at jeg bare måtte gjøre noe med det. Nemlig stå opp tidligere! Og nå våkner jeg ofte før klokken ringer. Og ved midnatt er jeg i seng i forhold til før hvor jeg surret rundt til både ett og to.

Nå er det jo helt kaos og vi merker at det finnes både A-og B-mennesker når det kommer til julegaveshopping også, for nå har det tatt helt av her. Vi har verdens beste kunder, ingen tvil om det!♥

Barkrakken AAS32 er absolutt en av våre bestselgere. Etter å ha vært utsolgt lenge har vi de endelig på lager igjen. Men skal du ha disse til jul bør du ikke vente så altfor lenge, dette er kanskje siste levering i år!

PS. Det er mange som lurer på hvilken høyde som passer og her har vi 65 cm. Den høye 75 cm passer best til de som har en høy kjøkkenbenk som er over 1 m høy.