Min hverdagsluksus

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er i 20-årene lenger, eller i 30 årene for den saks skyld. Tiden har tatt meg igjen og det ser jeg hver gang jeg ser i et speil. Og det er helt ok. Det gjør meg mer nysgjerrig på hva jeg kan gjøre best for huden min. Daglig eksponering av sol og forurensning er en av de bakenforliggende årsakene til synlige tegn på aldring av huden.

Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått prøve The Concentrate fra La Mer, et luksusprodukt langt utenfor mitt budsjett, men jeg skjønner virkelig hvorfor denne koster det den gjør. Den er verdt hver eneste krone. Med barrierestyrkende egenskaper, antioksidanterog konsentrert Miracle Broth™—en supereffektiv form av en kraftige eliksir—bidrar den til å redusere synligheten smårynker og bidrar til å berolige huden, slik at den kan fornye seg på en naturlig måte. Jeg har brukt den i ett par-tre uker og kan tydelig se en forskjell.

 

Min seng, mitt fristed

For meg starter en god dag på soverommet. Kanskje til og med før jeg egentlig våkner for jeg er helt avhengig av en en god natt søvn som det så fint heter.  Jeg sover best med han jeg liker best ved siden av meg, og aller, aller best i min egen seng. I disse rare dager er soverommet blitt et sted jeg trekker meg tilbake til når resten av huset er både hjemmekontor og hjemme skole for resten av flokken min.

Jeg leser litt, ser litt netflix  (har fått dilla på Next Fashion) eller bare bare krøller meg opp i sengen og noter tanker og skriver to-do lister. Og da er det så godt å ha en deilig, høy hodegavl som jeg kan lene meg til. Da vi valgte seng ville jeg gjerne ha en myk og stor hodegavl, men som samtidig ikke var for dominerende. Denne er i samme trekk som sengen og gjør at sengen blir et fint møbler som passer til resten av rommet. Du kan se flere hodegavler fra Jensen her.

Egentlig valgte vi en mørk sokkel til sengen, men da den ble levert hadde de sendt med noen ben også og det var de vi endte opp med å bruke. Så fornøyd med de, da ser sengen mer svevende og lettere ut. Men nå når vi skal legge nytt gulv skal vi bytte til Eicon whitewashed. Det er lekre ben det! Du kan se flere ben fra Jensen her. Men gavlen den blir, aldri i livet om den skal byttes ut!

Sengen er en 180 x 200 cm Ambassadør Kontinental Seamless i fargen Oyester Grey 320 og den fine, fine hodegavlen heter Fenix Decor. Du kan se Jensens utvalg av senger her og alle hodegavlene her.

©Linda Elmin

 

Våren i en potte

Jeg husker disse vakre løkblomstene fra barndommen. Da jeg var liten dro vi alltid til Tyskland i påskeferien for å besøke familie. Jeg kan huske at jeg synes det var så fint med alle blomstrene i de fine hagene rundt huset til tante. Det var helt magisk, for i Norge var det jo slaps på den tiden av året. Nå har det skjedd ting, våren kommer tidligere for hvert år… og våren kommer i år også.

Da jeg så disse nydelige Muscariblomstene måtte jeg bare ha dem. De lukter så godt… vår! Og når de er avblomstret skal jeg plante de ute i hagen. Er jeg heldig blomstrer de igjen til neste år. Men akkurat nå nikker de fint med hodet der de står i den fine Shell potten.