Sneak peak Menu 2018

Nyheten fra Menu har blitt presentert og det er så mye fint. JWDA lampen i seg selv er ingen nyhet, men nå kommer den i en større utgave og det i Carrera marmor! Ja, takk sier jeg. Menu kommer med både møbler, dekorelementer og ikke minst lamper som der er så gode på. Vi legger ut de krem av nyhetene fortløpende her og de kan du forhåndbestille allerde nå.

Med nyhetene følger også med en ny prisliste, så fra februar vil dessverre alle Menuvarer stige bittelitt i pris. Så da vet du det….

PS. Her kan du stemme meg frem til finalen i Vixen Influencer Awards

 

Nyttårsbordet

På nyttårsaften er det lov å være maksimalist når det kommer til bordekningen. Her har jeg gjenbrukt alle årets julekuler. For at ikke alle skal trille rundt på bordet etterhvert som det skåles er noen av de festet med hvit festegummi rett på duken, resten får bare rase litt rundt…. Menyene har Kine desiget, de er jo prikken over på et fint dekket bord og gjør stemningen litt høytidelig og fin. Du kan se mer av bordekningen hos Selvaag Magasinet.

Julekuler fra Ikea, gullfat fra Hay (finnes kun i butikken på Sagene). Bestikket er fra Kay Bojsesen og gullstjernen fra Louise Roe (på salg i nettbutikken nå)

 

Varme viber i 2018

Så er julen over og om ikke lenge skal julepynten ut (jeg har startet opprydningen allerede, her hadde vi tross alt juletreet oppe 1.desember så nå er jeg så lei… ) For å få bevare den lune stemningen velger jeg varme farger i amber og bordeaux og materialer som ull og keramikk. Her er mine favoritter til en kicktart på interiøret for 2018.

Veggklokken Day Wall er designet av Simon Legald for Normann Copenhagen og kommer også i svart og lysegrå. Jeg synes det er vanskelig å finne duftlys, derfor har vi kun ett og det er duftlyset fra Ferm Living. De dufter av fiken og  kommer i et sett med 3 stk i fargene rust, curry og charcoal. Vasen Troll er designet av  Anderssen & Voll for Menu og kommer nå i en nydelig  tone av Amber.  Anna er ikke bare fantastisk god person hun er også en fantastisk kunstner. Jeg elsker alle illustrasjonene hennes, og denne Black Marble kommer opp på veggen om kort tid. I svart ramme selvfølgelig. Ullpleddet Checked Out fra Hay er  i ekstra fin merinoull. Det er mykt, lett og varmt. Perfekt i sofakroken. 2018 er året for forandringer også når det gjelder menyen her hjemme. Boken Raw er en moderne vri på deilige vegetarretter og raw food fra den anerkjente islandske kokken Solla Eiriksdottir. Anbefales av husets veganer! Og maten må selvfølgelig serveres på det fineste brettet –  Salon Tray som er et klassisk brett laget av bøyd og flettet bjørk.