Marmor på Madserud

Note to self: Husk å ta med kameraet! Altså, dette kjøkkenet er så fint! Sånn sikkelig hold pusten fint. Det er jo hele denne perlen av en leilighet, det kan du se selv her. Den er totalt renovert, tegnet av en arkitekt og møbler og stylet av meg. Eieren er jo verdens søteste, men hun følger ikke med på kjøpet 🙂 Det var en fryd å gjøre denne for vi var så samstemte i alle detaljer. Bare dumt at bildene er så dårlige, men det får gå, jeg må bare vise deg dette.

Jeg synes det er så fint med treverket som rammer inn marmorveggen og vinduet med utsikt til den frodige bakgården.

Spanske marmorfliser, Equipe Carrara Gloss, på veggene og armatur fra Grohe.

 

Gammelt design i nytt lys

Noen ganger ser jeg et design og tenker at Wow dette var lekkert. Må-ha-det! Og så hører jeg historien om hvordan akkurat denne tingen ble formgitt og da gir alt mening (les må-ha-det!) Slik er det med Darkly speilet som er designet av Nick Ross for Menu. Det er et superkult veggspeil som har inspirasjon fra tidig steinalder da man tror at menneskene speilet seg i keramikkskåler fylt med vann. Et moderne men likevel historisk speil med andre ord. Det finnes i messing og i børstet aluminium, du finner de i nettbutikken her.

 

Ukens bolig: Uelandsgate 36

18.mai, mens jeg tror halve Oslo fortsatt lå i dvale, kjørte jeg inn i gjemt perle av en bakgård – Uelandsgate 36. Så stille og fredelig, så grønt og herskapelig. Jeg rakk ikke å ta bilder, men ta turen opp trappene og se selv. Leiligheten er også nydelig, pusset opp med kjærlighet av eieren selv. Jeg fikk se det gamle prospektet på hvordan det så ut da han flyttet inn, og den var ikke til å kjenne igjen. Kvalitet hele veien og gode løsninger som utnytter alle kvadratmetrene, det liker jeg. Hele leiligheten kan du se her.

Alle veggen er malt i samme gråfarge, noe som gir en god romfølelse og et ryddig utrykk. Men litt farger blir aldri feil. Me lampen i Petroleum passet perfekt. Den koster 2690 kr og den finner du i flere farger her

Foto Trond Walsøe, Styling for Aktiv Sagene & Bjølsen.