Øyeblikk som dette

I år hadde vi ferie tidlig. Altfor tidlig for nå har jeg vært tilbake på jobb i en uke allerede og det går som vanlig i 100… Jeg må bare bli flinkere til å hvile når jeg har mulighet. Og siden sommerværet her i Norge er så ustabilt , så da gjelder det å nyte de øyeblikkene som er der. Slenge seg ned å solsengen, ta med med litt snacks eller et glass ut i solen, lukke øynene og bare puste litt med magen. Ja det skal jeg bli flinkere til ♥ Solsengen er forresten fra Fiam og er bare så deilig. Du finner den her Håndkleet er en gave fra Georg Jensen.

Teppene fra Pappelina er så fine! De kan brukes både inne og ute, dette teppet finnes både i svart og i hvit!

 

5 tips til å drikke mer vann

Jeg har vært så dårlig til å drikke vann! Det var først da hodet dunket og jeg fikk jernsmak i munnen  at det gikk opp for meg at jeg ikke har fått i meg nok vann. Og da var det jo for sent… men jeg nå har fått nye rutiner og nå tror jeg at jeg nærmer meg 1, 5 l som man bør ha i seg hver dag. Her er mine tips:

  • Ha alltid med deg en vannflaske i bilen eller vesken. Jeg har denne fra Designletters.
  • Sett en fin karffel med vann i kjøleskapet, hvis du liker at vannet er helt kaldt. Denne rommer akkurat dagens behov på, 1,5 l!
  • Smaksett vannet med noen skriver sitrusfrukt en skive melon eller et par jordbær, eller min favoritt: ananas!
  • Start dagen med et glass vann før du går over på te eller kaffe. I et fint glass selvfølgelig. Ripple glass er min  luksus i hverdagen ♥
  • Drikk vann som drikke til middagen! Sjekk ut Andreas Engesviks Corky serie her.
 

Ukens bolig: Hammergata 7

Denne boligen har jeg ikke gjort stylingen på, det har eieren selv gjort etter veiledningstime fra meg. Og for et resultat! Perfekt uperfekt og personlig. Det er så gøy å se at ideene kommer til live, og at alt bare blir så fint og går opp i den høyere enheten som jeg alltid snakker om. Akkurat slik jeg hadde håpet på. Men disse folka her er jo mer enn middels opptatt av hvordan det ser ut hjemme da….

Posteren Los Angles is Pink er av Mikal Strøm, og den passet perfekt inn her!

Gullveggen bak den vakre smijernstrappen, og trappen i seg  selv! Teglsteinsveggene, balkongen med utsikt mot Bjølsen. Soverommet med det man kan kalle takhøyde, og den vakre gjennomgående blånyansen. Jeg vet ikke hva jeg liker best. Tror det er alt egentlig. Du kan se mer av den her.

Foto Trond Walsøe