Vil du jobbe med oss?

For en fantastisk dag! I dag tok jeg meg faktisk et par timer fri, tok en tur på loppis og fant noen marmorkupp til samlingen min, og satte meg ut i solen og fikk et par nye fregner også. Den siste tiden har vært crazy og jeg har hatt altfor mye å gjøre:  16  16- timers dager med stylinger merkers godt på kroppen. Da var det perfekt med inspirerende tur til Atwerpen (bilder kommer senere). Denne uken blir  ikke roligere for nå starter intervjurundene og jakten på den eller de  som passer perfekt inn i Hviit-teamet. Vi skal ha flere fine folk i butikken på Sagene, i nettbutikken og til styling. Om du kjente at du rope JA! inne i deg nå, så send meg en  mail så forteller jeg mer ♥

Dette er bilder fra en styling jeg gjorde med mobiltelefonen som lykt, det var ikke strøm tilkoblet den kvelden jeg stylet, he he. Men dagen etter måtte jeg tilbake for å se over og da tok jeg meg tid til å ta noen bilder også.

 

Bare betongen

At jeg har en svakhet for en  miks av ulike materialer er ingen hemmelighet. Det jo det som ofte gjør den store forskjellen. Betong er et av mange materialer som blir vakkert uansett hva du kombinerer det med, enten det er andre kalde og glatte materialer eller varme materialer som tre og ulike tekstiler. Men det må være ekte. Ikke noe tull og falske overflater, men ekte betong som er perfekt med sine uperfeksjoner. Og selv om betong er kjent for å være et kaldt materiale uttrykksmessig er det nettopp denne veggen som gir varme og glød til leiligheten og får meg til å klappe i hendene. Det er jo selvfølgelig helt ok med store vinduer fra gulv til tak også.

I leiligheten i Kingos gate 24 er det en hele 5,5 m høy betongvegg som streker seg over to plan. Og med den høyden passer  lampen 265 fra Flos perfekt. Den passer selvfølgelig under en vanlig takhøyde også, men milde himmel så lekkert den er når den får sveve fritt og utfolde seg. Den finnes i svart og hvit og den finner du her. Leiligheten kan du ser mer av her.

Foto Trond Walsøe for Aktiv Sagene & Bjølsen ved Sverre Tandberg

 

Perfekt stilmix på Torshov

Jeg er synes det er så deilig å komme hjem til noen som tør gjøre interiøret til sitt eget. Her i Hans Nielsen Hauges gate er det jo både store synlige takbjelker og runde vinduer i loftsetasjen, peis og takhøyde i hovedetasjen og store vinduer all-over! Men det er noe med den modige stilmixen i spisestuen som gir meg en sånn god følelse. Og det var nettopp dette jeg vil ta med meg i alle rommene da jeg stylet den. Og det ble kjempefint! Du kan se hele leiligheten i VR/3D her…. veldig gøy!

Den vakre tekannen fra Kähler der designet av norske Hans Christian Bauer. Og Yatzy blir aldri feil.

Mix av både Ghost stolen fra Kartell, lampen er designet av Louise Campell. Lampen Pull er fra Muuto og DML bordet er designet av Thomas Bernzten for Hay. Og se den trappen ♥

Foto Trond Walsøe, styling for Aktiv Sagene & Bjølsen