Min seng, mitt fristed

For meg starter en god dag på soverommet. Kanskje til og med før jeg egentlig våkner for jeg er helt avhengig av en en god natt søvn som det så fint heter.  Jeg sover best med han jeg liker best ved siden av meg, og aller, aller best i min egen seng. I disse rare dager er soverommet blitt et sted jeg trekker meg tilbake til når resten av huset er både hjemmekontor og hjemme skole for resten av flokken min.

Jeg leser litt, ser litt netflix  (har fått dilla på Next Fashion) eller bare bare krøller meg opp i sengen og noter tanker og skriver to-do lister. Og da er det så godt å ha en deilig, høy hodegavl som jeg kan lene meg til. Da vi valgte seng ville jeg gjerne ha en myk og stor hodegavl, men som samtidig ikke var for dominerende. Denne er i samme trekk som sengen og gjør at sengen blir et fint møbler som passer til resten av rommet. Du kan se flere hodegavler fra Jensen her.

Egentlig valgte vi en mørk sokkel til sengen, men da den ble levert hadde de sendt med noen ben også og det var de vi endte opp med å bruke. Så fornøyd med de, da ser sengen mer svevende og lettere ut. Men nå når vi skal legge nytt gulv skal vi bytte til Eicon whitewashed. Det er lekre ben det! Du kan se flere ben fra Jensen her. Men gavlen den blir, aldri i livet om den skal byttes ut!

Sengen er en 180 x 200 cm Ambassadør Kontinental Seamless i fargen Oyester Grey 320 og den fine, fine hodegavlen heter Fenix Decor. Du kan se Jensens utvalg av senger her og alle hodegavlene her.

©Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *