Ukens bolig: Niels Juels gate 12

Denne kunne jeg har flyttet rett inn i. En strøken hjørneleilighet med 3 soverom og to balkonger på fineste Skillebekk, et par steinkast fra Bygdøy Alle. Taklampen Chambers Chandelier er designet av Søren Rose Studio for Menu og er en del av Tribeca serien. Et vakkert blikkfang over spisebordet fra Hay og  svarte In Between stoler. Veggen er malt i fargen Space.

Bordplaten i heltre eik er satt på Loop Stand Frame ben i svart. Rundt bordet In Between stoler med polstring i svart skinn. Den lille vasen heter Troll og er designet av Anderssen & Voll for Menu. Den store vasen er håndblåst i brunt vakkert glass og er et designkupp fra House Doctor til under 400 kr.

Stuen er malt i fargen Space fra Jotun. En lys, dempet og litt grålig beigetone. Den er verken for rødlig eller for gyllen. Bare en perfekt, rolig beige tone. En rolig palett gir rom for å leke med teksturer og teppet Peas fra Hay ga akkurat den kontrasten jeg var ute etter.  Mellom de to sofaene har jeg plassert to Tray Table, et i 60 x60 cm og et 40 x 40 cm.

Lyset! Trenger jeg å si mer?

Birdy lampen er en klassiker designet av Birger Dahl og produsert av Northern. På skrivebordet ligger treprøver til String, de lå tilfeldigvis i vesken min men passet så fint inn her at de måtte bli liggende. Veggen er malt i Comfort Grey.

Hovedsoverommet har en egen balkong, Walk-in garderobe og eget bad. Veggen er malt i Washed Linnen. Sengetøy fra Høie.

Styling og foto © Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *