Myke farger på soverommet

Leiligheten Stensberggata 15b er en klassisk bygårdsleilighet med takrosett, stukatur og deilig takhøyde. Til hovedsoverommet valgte jeg nye Curious Mind fra Jotun som er en deilig, allsidig farge! Den passer utmerket både som en gyllen, nøytral base – og som en moderne aksent. En varm farge som er en blanding av både gult, beige og grått. Den kan oppleves både spennende og levende, men også diskret og elegant.

Sengen ble uformelt redd opp med puter ton-i ton, hvitt sengetøy og ullpleddet Rondeslottet i fargen Sennep fra Høie som prikken over i’en.

Det store speilet gir en god romfølelse og speiler de lange rekken med  garderobeskap på motsatt side av sengen. Man kan aldri få nok skap kan man vel? Gulvlampen heter Me og er designet av den norske duoen Morten & Jones for Northern og krakken er dansk design.

2 kommentarer

  1. Ann Kristin Larsen

    Kan denne fargen Curios Mind passe til grått? Jeg skal ha en ny farge i stuen, men har grå sofa og grå barstoler til kjøkkenøya. Passer denne fargen eller eventuelt hva ville du valgt? På forhånd takk. Mvh Ann Kristin

    1. Absolutt! Curious Mind er nydelig farge som fremhever grått. Perfekt til grå sofa, den kommer til å poppe. Kombiner gjerne med andre toner av varm brun eller grønntoner om du vil ha mer kontrast. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *