New in

Det beste med høsten er å komme tilbake til hverdagen igjen. Tilbake til rutiner, til egen seng, til jobb og trening, til familie og venner man ikke har sett på en stund. Og tilbake huset. Som jeg ser på med litt andre øyne nå enn før ferien. Jeg har fått inspirasjon fra reiser, steder vi har vært, fine folk vi har møtt og alt jeg har sett og lagret på minnet.

For meg er høsten mer blanke ark enn nyåret. Bring i on! Jeg er uthvilt og klar! Og jeg craver etter å få noen forandringer her hjemme. Noen nye (les flere) farger kanskje?  Og med alle nyheten som kommer inn nå om dagen er det ikke lett å bestemme seg, men dette er det på toppen av listen min akkurat nå.

Sengeteppene Mega Dot kommer i nye farger. Jeg elsker den nye Mustard farge, men jeg må nok gå for den klassiske Black & Creme kjenner jeg meg selv rett. Posterne fra Anna Burlow kan jeg ikke få nok av, jeg bytter bare litt på med å bruke de på styling og her hjemme. Nå er alle de andre ute så da er kan jeg une meg vakre Strong. Jeg holder på å gjøre om litt på kontoret og unfoldlampen i den nye fargen Brown skal få plass over møtebordet (nå har vi skal på utvalgte muutolamper, sjekk det ut her). Og jeg gleder meg til å lage sunne salater i Sekki skålene. Om noen få uker er det konfirmasjon her hjemme og skal man ha plass til 30 gjester, ja da må man ha stort bord og bordet CHP fra Hay kan bli hele 2 meter ekstra med ileggsplater. Pirouette er navnet på de nye fine kaffekoppene fra Hay som jeg umiddeltbart ble forelsket i. Og de ksoter bare 69 kr for settet, så jeg må nok få tak i de før de blir helt utsolgt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *