3 tips før salg av bolig

Denne våren har vært helt c r a z y når det kommer til boligstyling. Marie, Sabine og jeg har jobbet både sent og tidlig for å rekke alt. Til slutt måtte vi bare takke nei til nye oppdrag for å kunne puste litt. Men vi kommer jo hjem til så mange hyggelig folk, så mange fine hjem og mange hjem som … kremt… blir enda finere når vi har vært der. Og vi elsker jobben vår og det er så godt å lukke døren etter et fullført oppdrag og vite at denne, denne blir solgt!

Faktisk så tror jeg at boligboblen sprekker snart. Prisene har begynt å stagnere og det er mange boliger på markedet. Kanskje det er derfor vi har så sykt mye å gjøre? Når man legger ut boligen for salg er det jo da det teller. At man ikke gjorde ALT for å få  den beste prisen. Få beste bildene, booke den beste megleren og få det beste ut av boligen. Det skal man ikke angre på når man sitter på kontraktsmøte! Vi er nok ganske strenge når vi kommer ut på befraing, men vi vet jo hva som må bort og hva som kan bli med videre i stylingen. Men jeg skal gi deg 3 tips som alltid lønner seg, men eller uten styling:

  1. Fiks det som har irritert deg. Er det et håndtak som er løst? Fiks det. Malingsflekker på gulvet? Fjern det! En skapdør som henger skjevt? Rett opp. Alt det som du tenker at du skulle ha fikset en gang i fremtiden. Ve,l den tiden er kommet nå.
  2. Rydd og kast! Men vær også kritisk til de elementene du beholder. Ta vekk det private men behold det personligheten. Det kan det ofte bli litt for tomt, så gjør spesielt stue og soverom lunere, mer menneskelig og mye, mye hyggeligere med med myke tekstiler. Vi liker å bruke nøytrale farger og diskre mønster, men dette må tilpasses hver bolig.
  3. Fremhev de beste sidene ved akkurat din bolig. Hvor valgte du å bo der? Hvor trives du best? Er det ved kjøkkenbenken der du starter dagen med en kopp te? Er det balkongen? Er det på soverommet som vender ut mot en stille bakgård? La folk bli forelsket i hjemmet ditt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *