Selvplukk

Med mai kommer det store boligslippet og vi har hatt så fult opp med stylinger at jeg var nødt til å begynne å si nei til nye oppdrag. Fori jeg har hatt  fokus på andres hjem og boliger har vårt eget hus nesten blitt litt glemt, og med et ekstra flyttelass er det over middels kaos her. (Jada, kassene står bak sofaen)

Jeg måtte plukke med meg denne nydelige buketten med eplegreiner fra hagen. De er bare så fine, selv om de drysser som bare det. De holder vel ut kvelden håper jeg. Vi hadde to store epletær i hagen, men det aller største var vi nødt i å felle. Det var helt hult oppdaget vi og hadde nok deiset i bakken ved første storm, men det var stå stort og fint selv om det ikke ga så mye frukt og hadde vært her i hagen siden midten av 50-tallet. Litt vemodig men sånn er det jo. Vi har i allefall et tre igjen og det blomster som aldri før! Har du sett noe så fint?

Det store bordet er fra Tom Dixon (og er på salg her)  mens det lille er en gammel marmorplate på et stativ jeg hadde til overs fra sen styling. Den store vasen er et kupp til under 300 kr og den finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *