Vårens utenyhet: Hot Galvanised

I følge String og Hay  byr denne våren er det et helt nytt materiale som vi skal omgi oss med ute. Hot Galvanised. Formene til Hays Palissade kjenner vi fra før. Palissade er en kolleksjon utemøbler designet av Ronan og Erwan Bouroullec. Den ble designet for å passe både på kafeer, restauranter, i hager, på terrasser og balkonger. Konstruksjonen gir et bredt spekter av typologier med et felles formelt språk. Fra stoler og benker til stoler og bord, lenestoler og sofaer – samlingen består av 13 forskjellige elementer, forenet ikke bare av deres grafiske bilde, men også av deres vanlige egenskaper: de er sterke uten å være voluminøse, elegante uten å være skjøre.

Vi har valgt ut våre favoritter, men hele kolleksjonen kan selvfølgelig skaffes, kontakt oss om pris og leveringstid. Det nye materialet er en fin kontrast til den pulverlakkerte overflaten og jeg ser for meg at det det vil bli et fint supplement til de svarte møblene jeg har fra før.

PS. Noen av møblene fra Palissdade serien har en leveringstid på ca 7 uker men du kan forhåndbestille de her.

I år åpner String døren og tar et skritt utenfor. Nå kan du gi ditt favorittrom uten å være begrenset av fire vegger og tak. Det galvaniserte metallet tåler vær og vind og gir hyllen et godt robust utseende. Jeg har allerede vært ute (vasset med  snø over knærne) og tatt mål av veggen utenfor kjøkkenet. Her det sol på formiddagen og skygge på ettermiddag. En perfekt plass for potting og planting.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *