Ukens bolig: Sandefjordgata 3 d

Denne ukens bolig er en jeg er veldig glad i. Det er faktisk litt rart at noen andre snart skal bo her, heldige er de! Og heldig er jeg som får kjæresten min helt hjem til Lørenskog på heltid. Kenneth skal selge leiligheten sin i Sandefjordgata. Vi har kost oss masse her på Sagene og det har vært så deilig å kunne være nær Hviit Sagene og ikke minst byen. Vi har syklet ned til løkka for en vin og taps på varme sommerkvelder, gjort loppekupp på Lilleborg, spilt brettspill på Mysterud sent, sent på kvelden og løpt utallige runder rundt Voldsløkka og opp til Grefsen… den fine, fine bydelen vår.  Jeg kommer til å savne å ha Oslo så nært.

Da jeg la ut bilder på instastory fikk jeg mange spørsmål om hvor de ulike tingene kommer fra, så det kommer her:

Stuen er malt i fargen Morgendis, en helt nydelig farge som vi kommer til bruke på Lørenskog også. Bordet og teppet Peas er fra Hay. Posteren er fra serien Close Contact fra Norm Arcitects, du har sikker den før for jeg flytter rundt på det hele tiden. Favoritt.  For å ikke snakke om lampen Flos 265  som jeg har siklet på så lenge! Her funger den som både lampe over sofabordet og over spisestuen. Nå må jeg bare finne et sted å ha den i huset også.

Dette kommer jeg til å savne; dype vinduskarmer!

Posteren er fra Fotografiska, blomsterpotten Wire er fra Menu. Lampen Flowerpot i matt grå går nesten i ett med veggfargen. Den er helt klar min favoritt, vi har den i matt svart og i Grey Beige også. Yrkesskade! Skapene er fra Ikea.

Veggen ved spisebordet er malt i Demring og i nisjen har vi satt inn hyller. Loop Stand Table og Hee stoler fra Hay.

Pannekaker her rett fra stekepannen på søndager 🙂 Bordet er fra Normann Copenhagen, stolene er fra Fritz Hansen og Hay. Her er også alle veggene og taket nymalt.  Jeg elsker at man kan se over hustakene herfra.

Megler Sverre har lovet at potteplanten følger med på kjøpet, så da får jeg vel gi meg på det da. Visningen er satt til søndag 24. mars, kl. 1300–1400 og mandag 25. mars, kl. 1700–1800.

Sovrom mot en stille bakgård er jo drømmen, ikke sant?

Foto, Trond Walsø. HviitStyling, Linda Elmin

5 kommentarer

 1. Hei!

  Flott innredet leilighet? Spm angående morgendis-fargen. Er denne malingen pure color supermatt? Eller har den en annen finish?

  1. Flott innredet leilighet! med utropstegn skulle det være 🙂

  2. Hei Anne

   Veggene er malt med Glans o7, så ikke helt supermatt. Morgendis er en superfarge, tror nesten den kommer opp på kjøkkenet her i huset også!

   Klem Linda

 2. Wow!!!! The difference since I was there is astonishing! Very well done on the styling! A beautiful apartment that became a real jewel!

  1. Thank you sweety. Gonna miss that place…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *