5 tips til ekstra oppbevaring

I høst fikk jeg låne en bok av søsteren min. En rydde bok. En sånn ryddebok som får deg til å ville ha alle klærne dine foldet 3 ganger og solkremen sortert etter faktor i fine esker. Jeg har fått ryddet i både klær og bøker og har alt vært i den lokale gjennbruksbutikken så ofte at jeg får gratis vafler hver gang jeg kommer innom med ett nytt lass. Det er mye igjen (med et hus med både kjeller og loft) men jeg har virkelig blitt bitt av ryddebuggen. Rydding og sortering gir meg ro når hverdagene er kaotiske. I det siste nyhetsbrevet skrev jeg om hvordan man kan få ekstra oppbevaring slik at man kan få orden i sakene sine. Jeg fikk så god respons at jeg ville dele dem med deg her også. Så her er noen av mine beste oppbevaringstips som gir deg den maks utnyttelse av både gulv- og veggplass:

Utnytt hele veggen

Fyll en vegg fra gulv til tak med en kombinasjon av åpne hyller og lukkede skap og skuffer. Velg et reolsystem du kan bygge ut etter hvert om budsjettet ditt ikke strekker til med engang. Med String er det uante muligheter, men vi liker å gjør det enkelt. Derfor har vi satt sammen komplette pakker med alle komponenter som vist på bildene som du kan se her. Du kan også tegne opp din egen reol i dette tegneprogrammet. Send meg skissen så hjelper jeg deg videre.

Gjør det enkelt

Bruk knagger til å holde orden. Heng de opp i forskjellige høyder slik at du utnytter hele veggen og skaper liv i rommet.  The Dots er en serie funksjonelle knagger designet av norske Lars Tornøe. Lek deg med knaggene og lag din egen kombinasjoner me forskjellige farger og størrelser. De er spesielt fine på soverom, kjøkken og i gangen.

Små ting som teller

Bruk på plassen bak døren til en ekstra knagg eller to. Da kan du henge opp vesker, skjerf of jakker som du trenger når du skal  ut. I tillegg til å være praktiske med alle sine knotter er knaggene fra Maze er produsert av mennesker som får anstendig betalt og arbeider under gode forhold, og om at de har fokus på kvalitet og på å gjøre så lite skade på miljøet som mulig. Det liker vi, for vi liker å omgi oss med ting som betyr noe. Og du, har du barn så heng opp knaggene i en barnevennlig høyde!

Gjør oppbevaring til en smal sak

Pocket hyllene er en genial løsning for deg som liker å ha orden i sakene. Disse hyllene er ikke mer enn 15 cm dype og får plass (nesten) over alt. De er geniale som nattbord også synes du ikke? String Pocket finnes i mange, mange farger og akkurat nå har vi alle på lager og i butikken på Sagene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *