Nyheter fra Menu SS2019

Mailboksen min plinger ustanselig nå om dagen. Det er innkjøp, lanseringer og eventer. Nå er messene litt lenger ned i Europa allerede godt i gang og leverandørene slipper de nyhetene de har jobbet med det siste året. Fra nå av kommer vi til å velge noen bort fra vårt sortimentet fordi vi ønsker å satse mer på tidløs design i godt kvaliteter som bygger opp under kjøp og bruk mentaliteten, ikke bruk og kast som jeg blir helt svimmel av. Den karusellen kan gå uten Hviit, vi vil gjøre en forandring  med dagens forbruk. Men Menu er en av de som blir med videre. Disse pressebildene dumpet ned i mailboksen min i dag og de må jeg jo bare dele med deg. Ser du noe du liker?

Her ser du litt av den nye sofaen Tearoom sammen med marmorbordet Plinth. Échasse serien med vaser får en nytt tilskudd med en litt lavere form slik at den både kan være en vase, en skål eller en telysestake som her. Ja takk til produkter som kan brukes til flere formål.

Menu har alltid vært gode på lamper og denne skjønnheten kommer til å bli en klassiker. Lampen er designet av Norm Architects grunnleggerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn som kom har hentet inspirasjonen fra en vintagelampe  fra 1920-tallet som de fant i New York. Den kommer i både matto palglass og i gjennomsiktig smoked grey.

Menu kommer også med en rekke nye farger og materialer i  Harbourstolen og det er ingen tvil om at mørk tre er kommet for å bli. Marmorbordet heter Column og er høyt oppe på min liste.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *