Loftsleiligheten

Denne loftsleiligheten er noe for seg selv. Her er det  ekslusivt materialer, spesialdesignede løsninger, store dragere i stål og tre og og mørke farger. Man skulle tro at så mørke farger er i overkant vågalt i en loftsleilighet men vinduer fra gulv til tak i toppetasjen og dype ark med takvinduer som slipper inn mye lys funker dette som bare det.

Med takvindu er det ingenting å si på lysinnslippet på dette badet i alle fall. Og her kan ingen naboer kan se deg naken (om du ikke vil da). Badet er jo ikke så stort, men med bruk av litt annet enn plain, standar innredning så får man jo fort litt av denne hotellfølelsen. De samme materialene er også brukt på kjøkkenet, men da med enda mer innslag av tre. Armaturet i messing er fra Vitra, speilet er fra Hay og det finner du her.

Mange som bygger i råloft velger å beholde teglsteinen de finner mest mulig ubehandlet for å beholde den rustikke stilen. Her er de gjort motsatt og har slammet veggen og malt den mørkgrå. På denne måten beholdes strukturen som gir en ekstra hyggelig atmosfære. En fin kontrast til de andre slette veggene. Sabine valgte et smalt bord fra Ikea (utgått) og hvite Hee stoler for å beholde den luftige romfølelsen. Jeg synes både møbleringen og stylingen passet helt perfekt! Jeg skulle gjerne ha vist deg mer men dessverre forsvant lyset vi  ble ferdige så derfor har jeg ikke så mange bilder. Men den kommer for salg snart så da skal jeg vise deg mer.

Foto 1 og 4 Sabine/WerkstattOslo

Foto 2 og 3 Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *