Favoritter fra salget

Her er julen for lengst ryddet bort, den forsvant for over en uke siden. Så nå er jeg klar for litt nytt og har funnet noen favoritter fra salget. Fra egen butikk selvfølgelig… vi har satt ned godbiter helt ned til 70% så nå kan du gjøre noen designkupp. Men selv om det er salg er det ingen vits i å gå helt banans og fylle opp hjemmet med impulskjøp som ikke passer inn i stilen. Her er jeg valgt ut 6 favoritter som både er tidløse, har god kvalitet og passer perfekt inn her hos meg. Også har de vært på ønskelisten en stund så det er nå eller aldri før de blir utsolgt.

Jeg er lei av bruk og kast puter i dårlig kvalitet, sofaen min fortjener bedre enn som så. Den grå sofaen trenger flere puter i mørke juvelfarger og denne i semsket skinn er et kupp på salg! Jeg har også lyst til å male i stuen, men har ikke helt landet på den helt riktige nyansen. Derfor pimper jeg opp veggen med to postere som jeg har siklet på lenge. I butikken på Sagene har vi de fineste rammene med glass. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett fine bilder i dårlige rammer som gjør at papiret sitter dårlig og blir bulkete. Da jeg fant disse rammene skjønte jeg bare at vi måtte ha de i butikken også slik at flere kunne få gleden av dem.

Og teppet! Vi har akkurat pusset opp soverommet og da er det fint å ha et deilig teppe foran garderoben. Jeg er alltid litt kald på føttene og da er dette hverdagsluksus for meg. Salget finner du forresten her om du vil ta en titt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *