Jut cabinet av Thomas Jenkins

Jut er et vakkert, vakkert oppbevaringsmøblet designet av Thomas  Jenkins for Skagerak.  Jeg falt helt pladask da jeg så dette, så nå står det utstilt i butikken på Sagene for en liten stund før det flytter hjem til meg for godt. De lange runde benene er plassert i ytre hjørner og de smale messinghåndtakene på skapdørene går i ett med bordplaten som kommer i enten eik eller marmor – begge materialer er kjent for sine vakkert levende strukturer. Jeg har valgt svart marmor selvfølgelig.

Designer Thomas  Jenkins er opprinnelig fra Storbritannia men bor nå i Norge, så på en måte er det litt norsk design også.  Jenkins er utdannet ingeniør men bestemte seg for satse på møbel- og produktdesign i stedet. For han er det det viktig å finne den rette balansen i et møbel. Enkelheten i hans design er blitt hans kjennetegn og noe av det jeg setter mest pris på  når jeg velger møbler som skal vare. Skjenken Jut er et god eksempel på et møbel man vil investere i for å leve med over en lang tid.

1 kommentar

  1. Vakre møbler for stuen. En slik fin farge og kombinasjon bruk i møbler. Kul farge bruk i møbler og gulv det gir naturlig berøring til rommet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *