Smart oppbevaring på soverommet

Det at sengene fra Jensen er laget i Norge er et kvalitetsstempel som vitner om aller beste kvalitet. Ved å kombinere naturinspirerte materialer og tekstiler med et tidløst formspråk og solid håndverk, skaper Jensen senger med fantastisk liggekomfort som i tillegg er vakre å se på! For selv om vi tilbringer mye tid i sengen skal den også være fin. Sengen er jo tross alt det største og viktigste møbelet i et soverom. Jensen har mange tekstiler i ulike prisklasser å velge mellom så det er lett å finne akkurat det man vil ha for å få sitt drømmerom. Til Zara sitt soverom ville vi ha en rolig fargepalett som er god å sovne til og god å våkne til. Veggen er malt i en lys grå farge og  både sengen Jensen Prestige og hodelgavlen Fenix er trukket  i fargen Beige 410. Det har en flatt, myk og diskree struktur som er så god å ta på.

Zara har gått fra en 90 cm seng til en seng på 150 cm, og rommet hennes gikk fra en ungdomsrom til en suite med ny seng. Vi mangler noen bilder på veggen, men når de er på plass skal du få se hele rommet. Sengen er helt klart blikkfanget her og for å få en helhet valgte vi en hodegavl stramt design med samme tekstil som resten sengen. Fodri tekstilet nest er ton-i ton med veggfargen tilfører gavlen er fin, myk tekstur til rommet. Hodegavlen Fenix ikke er mer enn 10 cm dyp men gir god støtte når hun sitter i sengen og leser, studerer eller ser en favoritten på Netfix.

Add On Pocket er en smart oppbevaringslomme som kan henges på siden av sengen eller som Zara har gjort, over gavlen. Her er det plass til det det viktigste når nattbordet blir litt i det minste laget. Vi har de på alle sengene, de er så praktiske! Lommen kan selvfølgelig fås i alle Jensens tekstiler og passer til alle gavlene.

Foto ©Linda Elmin

2 kommentarer

  1. Så fine farger! Hva heter fargen dere har valgt på teksilet på Jensen sengen og gavlen? Prøver å finne ut om det er fargen beige (nr 497) eller Natur (nr 400), evt en annen farge.

    1. Hei

      Det er trukket i fargen Beige 410. Nydelig lys gråfarge! Superhappy med det valget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *