Pustepause

Denne sommeren har jeg vært offline. Mer offline enn på lenge og det har vært så deilig. Akkurat som denne sommeren har vært. Vi har kjørt rundt på Sicilia som ikke mest kjent for å ha et stabilt nett og til slutt ga jeg opp, la fra meg mobilen. Først fikk jeg litt panikk, jeg fikk ikke oppdatert hverken på blogg eller instagram eller  svart på mail men jammen gikk ikke verden videre uten meg… Heldigvis.

Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene her. Lampen Mobilie er fra Pholc. Speilet Flip er fra Normann Copenhagen, det finner du her. Bordlampen Stone er designet av Norm Arcitects og er absolutt en av mine favoritt.

Nå er jeg i Sogndal hos min kjære Kat/OnlyDecoLove.no, og etter et kveldsbad i vakre Sogndalsfjøra sitter vi her og drikker varm sjokolade (vi elsker sjokolade) og oppdaterer hverandre på ukene som har godt. Jeg må innrømme at en, om litt ufrivillig, detox  gjorde meg godt. Her hos Kat er det så lekkert og jeg må bare dele noen bilder herfra. Hun har tatt med seg stilen sin hit til sommerhuset også, lyst og lekkert med massevis av eyecandy. Barna og jeg skal være her i noen dager før vi avslutter uken i Bergen, om vi klarer å dra fra vakre Sogndal da….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *