Sommerfesten

Sommerfester er noe av det beste jeg vet, og dette er en av de fineste jeg har vært på (og det sier litt). Muchi og Skagerak inviterte til sommermiddag hjemme hos Christine på Høvik, en liten båttur fra Rådshusplassen. Og akkurat som Mari, Susanne og Christine er eierne av Skagerak, Jesper og Vibeke, to fine varme mennesker som er lett å bli glad i. Det er så deilig med folks som er lidenskapelig opptatt av det de driver med.

I løpet av kvelden diskutere Jesper, Mari og jeg forbruket, produksjonen og innkjøp av materialer i bransjen og jeg er imponert over hvor mye omtanke Skagreak legger i produktene sine. Ikke bare hva de er laget av men om hvordan de er laget av og ikke minst under hvilke omstendigheter. Vi er stolte av å ha Skagerak hos oss, du finner våre favoritter her. Fine folk, men fine tanker og en ide om at man kan ikke alene ikke kan gjøre verden til et bedre sted, men alle kan gjøre sitte beste. Tenk litt på det…

Maten var ikke mindre enn helt magisk. Den danske kokken Mikkel Karstad er kjent for sine smakfulle og fargerike retter og opp med den ene retten etter den andre, alle vegetariske laget av sesongens beste råvarer. Det var så godt, så grønt og så sunt og det føltes bare så bra! Ikke rart boken hans Evergreen er en av våre bestselgere! Har du den ikke, så MÅ du bare kjøpe den! Den kommer til forandre ditt syn på grønnsaker.

I hagen var det dekket til fest med langbord med markblomster i vinkjølere og kjøkkenhåndkler som servietter. Uformelt og avslappende. Akkurat slik en sommerfest skal være.

Fine Mikkel! Tusen takk for maten!

1 kommentar

  1. Sommerfester er utrolig flotte og morsomme! Masse god mat og godt selskap!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *