Frihet med Montana

Jeg kom hjem fra 3 days of Design med så mye inspirasjon at jeg måtte bruke litt tid på å fordøye alt sammen. Det var tre dager tettpakket med avtaler, lanseringer og presentasjoner, gode samtaler med fine folk jeg ser altfor sjeldent og nye fine bekjentskaper som jeg gleder meg til å møte igjen. Fine dager i fine København som viste seg fra sin absolutt beste side.

 Montana inviterte til lansering av en helt ny serie som føyer seg til de endeløse mulighetene man har med Montana systemet. Showroomet i Bredegate var denne gangen innredet som et galleri der man kunne gå rundt og oppleve Montana med alle sanser.

Et av rommene var innredet med Montana baderomsserie og vasken var fylt med store, duftende såpestykker fra Tina Munkholm. Og se det nydelige lyset… sukk… Det var et vakkert, vakkert rom!

Verden blir mer og mer digital og det endrer vårt behovet for lagring på en ny måte. For ingen har vel hyller med CDsamlinger eller store fotoalbum lenger? For meg er det viktig å kunne vise frem min historie med eiendeler og personlige skatter i stedet. Og det var nettopp dette med å lage et personlig galleri som inspirerte Jakob Wagner da han designet Montanas nye serie Free. Her er det ingen vertikale vegger, men åpne, luftige hyller som gir uendelige muligheter. Disse bildene av Free er stylet av den danske stylisten Gitte Kjær. Hun ha en helt egen stil og ingen kan lage et «tilfeldig» stilleben slik som hun kan.

Foto 1 og 2; Linda Elmin, Foto 3 og 4 Mikkel Mortensen for  Montana, rediget av Linda Elmin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *