Ukens bolig: Olaf Ryes Plass 5 C

Nå er det lenge siden jeg har vist frem Ukens bolig her på bloggen. Og det er ikke i mangel på fine boliger som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, absolutt ikke! Det er vel heller rett og slett at bloggen er blitt litt bortprioritert fordi jeg har hatt, og har så mye å gjøre. Men da er det på sin plass at det en av de fineste leilighetene på Løkka er ukens utvalgte. Her bor min gode venninne Katarina Dima (Only Deco Love). Hun er ikke bare en av de herligste personene jeg vet om, hun er også en av de beste når det kommer til styling. Hun har sin helt egen stil og får alt til å se både elegant og avslappet ut på samme tid.

Det vakre marmorbordet Plint fra Menu veier godt over 100 kg og var ikke helt enkelt å få opp i leiligheten husker jeg. Men det er så nydelig!

Kat går alltid sine egne veier og jeg elsker at hun har malt vinduskarmene i en mørkere nyanse enn veggene. Det kan du lese mer om på bloggen hennes her. Og sjekk gulvlistene! Det var forresten hun som tipset (lest maste) på meg om å ta inn Pholc lampene til Hviit. De er fantastisk  fine, og denne med 5 armer er også min favoritt.

Rundt dette bordet lærte jeg meg å like sushi! InBetween stolene har vi kampanje på nå, de finner du her. Fargen på veggen heter  10961 Raw Canvas fra Jotun og er malt i Supermatt. Den er varm og god, helt nydelig!

Leiligheten er lys og luftig. Som en spennende kontrast har Kat malt veggen bak Tv i 5455 Industrial Blue fra Jotun.

3 kommentarer

  1. Så utrolig flott leilighet!

    1. Ja ikke sant! Den er superlekker!

  2. That was the sweetest post! More sushi nights, more wine nights please! And thank you so much for all the help, you ve always been there when I needed you 🙂
    xxx

    Kat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *