Fredagsblomsten

Nå er det allerde en uke siden jeg var på flowerworkshop med Iittala. Her lærte vi å tenke nytt når det kommer til blomster i ulike vaser. Blomsterpikene hadde med seg et fantastisk utvalg av blomster og det var ikke bare jeg som fikk lyst til å åpne blomsterbutikk der og da…. (kommer tilbake til den tanken).  Vi ble utfordret til å mikse både kvister, små blomster og store grønne blader. Jeg valgte å lage en frodig vårlig bukett med Syriner, Magnolia, vinterroser og valmuer.

Det blir jo så mye mer personlig når man kan sette sammen sin egen bukett for en ferdig bukett. Ikke koster det små mye mer heller, for man trenger jo ikke en stå stor bukett som her. En enkel blomst  i en vakker vase kan være vel så flint. Dessverre tok kulden litt knekken på blomstene da jeg skulle hjem, men jeg lover deg buketten var veldig fin med engang. Kastehelmi vasen fikk vi også med hjem.

1 kommentar

  1. Elsker blomsterbuketter nå for tiden. Været er skikkelig grått her så det passer utrolig godt med et bukett på bordet <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *