Grønne detaljer

Denne leiligheten i Stockholm har et godt utgangspunkt med lyse vegger og vakkert tregulv.  Men det som binder det hele sammen er den dype grønnfargen som går igjen både på kjøkkenet og i flisene på badet. Sammen med toner av brunt i både tre og skinn er dette en fin fargepalett som gir dybde og ro.

Vakker kombinasjon av grønn marmor og hvite fliser på badet. Jeg så noen nydelige grønne fliser på Flisekompaniet i forrige uke og pønsker ut om det hadde vært en fin kombinasjon med de flisene jeg allerede har i dag. Mitt bad har kun hvite fliser på veggen og det er så kjedelig!

Jeg er så glad flere og flere tør å ta i bruk farger på frontene også. Dette kjøkkenet er fra Vedum. Trelementene står så fint til den grønne fargen, de gir ro samtidig som dette er ting som blir brukt i hverdagen og fint kan stå fremme. Personlig liker jeg at det viser ende mer tegn på en levende bolig.

En god seng med vakkert sengetøy er alt man trenger egentlig i et sovrom. Jeg har akkurat investert i linsengetøyet fra Tekla, det er så lekkert og en drøm å sove i. Du finner det her.

2 kommentarer

  1. Flott leilighet og kjempefint kjøkken!

    1. Ja, ikke sant? Så deilig med noe annet en hvitt. God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *