3 nyheter du vil ha denne våren

Her er en liten sneakpeak på nyhetene fra Ferm Living.  Alles favoritt Plant Box kommer nå i en rund versjon og jeg tør vedde på at de blir vårens hit! De runde Plant Boxene kan gjøres om til et bord med small wire basket lokk slik at man kan gjemme unna alt rotet på et blunk. Jeg synes den lysegrå er så fin og den er også en favoritt i nettbutikken, du finner den her. De runde legges ut i nettbutikken om kort tid slik at de kan forhåndsbestilles, de kommer på lager siste uken i mai.

Den nye Bau-serien inneholder både vannkanner og potter i fine duse farger. Disse kommer allerede i mars. Jeg liker at plantene kommer litt opp fra gulvet, det både ser fint ut og er praktisk med sine lange hals. Denne våren skal det spire og gro!  Wirepot fra Menu har jo vært en stor suksess og jeg tror absolutt at Bau kommer til å bli like godt mottatt.

Ripple-familien får et nytt medlem. En ny klassiker i den munnblåste serien er elegante Longdrink glass. De høye og slanke og kan derfor også brukes som små vaser. De er å finne både i butikk og på nett i løpet sammen med mange andre nyheter allerede i februar.