Vixen influencer awards 2017

Det er ingen hemmelighet at jeg ble stolt og glad da jeg for tredje året på rad fikk beskjeden om at jeg er semifinalist i Vixen Influencer Awards 2017. Det er stas det! Virkelig.

Men de siste dagene er det flere som har uttrykt misnøye med hvordan stemmingen mot finalen er, der man (les dere) kan stemme frem finalistene hver 12.time frem til 15.januar. Og akkurat som både min gode venninne Katharina/Only Deco Love har skrevet om på Instagram og Jørgine/Funkine på blogg så er det litt kleint det der med å masse om stemmer (hver 12.time frem til 15.januar). I dag leste jeg til nok en artikkel, denne gangen på MinMote.no og ja, jeg er enig, det føles veldig maste og se-på-meg, se-på-meg det med å be om stemmer så ofte. Jeg vet jo, foruten nære venner (takk Lena og Sturla) og søsteren min, at det ikke er mange som husker å stemme så ofte og derfor må få en vennlig påminnelse om det.

Men vil jeg mase? Nei, jeg vil ikke det. Jeg ser at noen av mine kollegaer ber om stemmer, har flotte banner på bloggen sin eller link i bio på Instagram. Jeg vinner nok ikke i år, jeg har allerede vunnet en gang jeg (hurra for meg!), og siden jeg ikke maser på stemmer spørs det vel om jeg kommer til finalen. Jeg stemmer (nesten) hver dag, på litt forskjellige fordi det er så mange flinke folk der ute som jeg heier på!

Da jeg vant i 2015 betydde både nominasjonen og ikke mist det faktum at jeg vant mye for meg. Jeg følte at jeg hadde oppnådd noe, at jeg hadde blitt godkjent og anerkjent av en jury bestående av folk i bransjen som jeg synes er superflinke. Jeg var så glad, så glad, og det blir jeg hver gang jeg ser på prisen som står i hyllen. Den har motivert meg, inspirert meg. Men jeg forandret meg ikke. Jeg la ikke en ny strategi, begynte å telle likes og følgere. Det er ikke så nøye hvor mange, tallet bryr jeg meg ikke noe om (selv bransjen sikkert gjør det). For meg er det viktig hvem som følger meg, som gidder å bruke sin dyrebare tid på å klikke seg inn og se hva jeg har på hjertet. Disse fine folkene stemte meg helt til topps, og jeg jobber hver eneste dag for å fortsette og bevise at jeg er den tiden verdt. Men jeg vil vise hvem jeg er og vise frem det jeg vil. Jeg sier nei til oppdrag og returner ting som blir sendt til meg uoppfordret. Jeg lar meg ikke kjøpe så lett og det håper jeg at vises. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke bryr meg om jeg ikke kommer finalen for det gjør jeg jo. Er jeg på listen vil jeg jo videre, noe annet er tull. Men en ting vinner jeg… og det er festen!