Frokostplassen

Her ringer vekkerklokken 05.55 hver morgen men jeg våkner først når jeg setter meg ned her. Med dagens første tekopp innen rekkevidde går jeg raskt igjennom dagens gjøremål før jeg får liv i resten av huset. Før var jeg et B-menneske, men etter å ha klaget på at døgnet hadde for få timer innså jeg at jeg bare måtte gjøre noe med det. Nemlig stå opp tidligere! Og nå våkner jeg ofte før klokken ringer. Og ved midnatt er jeg i seng i forhold til før hvor jeg surret rundt til både ett og to.

Nå er det jo helt kaos og vi merker at det finnes både A-og B-mennesker når det kommer til julegaveshopping også, for nå har det tatt helt av her. Vi har verdens beste kunder, ingen tvil om det!♥

Barkrakken AAS32 er absolutt en av våre bestselgere. Etter å ha vært utsolgt lenge har vi de endelig på lager igjen. Men skal du ha disse til jul bør du ikke vente så altfor lenge, dette er kanskje siste levering i år!

PS. Det er mange som lurer på hvilken høyde som passer og her har vi 65 cm. Den høye 75 cm passer best til de som har en høy kjøkkenbenk som er over 1 m høy.