Styling for Designers Saturday

Nå skjer det! Designers Saturday er for mange i bransjen et høydepunkt. 185 utstillere inviterer til 36 showroom i Oslo sentrum  og vi får se det nyeste og beste fra  både norske og internasjonale produsentene innen design.  I år har jeg stylet showrommet til Erik Jørgensen på Skøyen, Sjølystplass 3. Her står designklassikere på rekke og rad, en drøm for alle designnerder som meg. Paletten er holdt i deilige, mettende høstfarger, med deilige tekstiler, marmor og metaller.

Sofaen EJ450 Delphi er designet av den schweiziske designer Hannes Wettstein og fyller 10 år i år! Denne kan godt flytte inn hos meg!

Jeg skulle også holde et foredrag i Oslo sentrum før stylingen så derfor var jeg oppe grytidlig slik at jeg rakk innom Økern for å hente blomster. Propsene fra Lyngby Porcelæn og Georg Jensen ble heldigvis levert med budbil. Og lampene er fra Flos som har showroom rett ved siden av. Pleddet fra Fram er designet av Andreas Engesvik. Puter i skinn og i velour (de finner du i nettbutikken) binder møbelgruppene sammen. Og så tok jeg med meg noen helt private favoritter fra min egen stue. Krysser fingene for at ikke noe knuses i løpet av helgen ♥ Man må bjuda på!