Jotuns fargekart for 2018

Tidligere denne uken var jeg på lanseringen av det nye fargekartet til Jotun Lady som byr på hele 32 farger fordelt på tre ulike tendenser, Silent Serenity, Lush Garden og City Motions. Samtidig kommer Jotun med nye LADY Pure Color, som er enda mattere, og det er bare så vakkert! Denne supermatte finishen gir en helt nye fargeopplevelse og nyansene blir å klare og fine. Jeg har allerede satt sammen en palett med disse fargene for en kunde, jeg håper han er liker den like godt som meg. Malerne går i gang neste uke, jeg gleder meg til å vise deg prosjektet.

Silent Serenity: Her ser vi hvordan nytt møter gammelt, og hvordan stillhet og ro oppstår når vi bringer inn brune sandfarger og nyanser av lys fersken. Farger som ifølge med håndlagde objekter gir assosiasjoner til fjerne himmelstrøk og et enkelt liv – i en atmosfære som både er varm og innbydende. Denne nydelige veggen er i 10580 Soft Skin. Sofaen er fra &tradition og den finner du her.

Lush Garden: Grønt er fargen for nytt liv, og grønne farger har vært med oss en stund. Nå blir de grønne nyansene hakket dypere og mer omsluttende. Samtidig kommer det inn blå-grønne toner, slik som denne 8281 Pale Linden.  Røde nyanser i ulik fargestyrke får også innpass. Slik blir Lush Garden et uttrykk for harmonien som finnes i botaniske hager og eksotiske, vakre naturopplevelser.

City Motions: I byer som København, London og New York og Berlin vokser nye, kreative miljøer frem. Urbane utfordringer krever nye løsninger, og en ny generasjon viser vei med smarte grep som gjør livet enklere. City Motions favner denne minimalistiske trenden og har sin base i blå nyanser. 5200 Dusky Blue er en farge som aldri kommer til å bli feil.

Fotograf: Line Klein. Styling: Kråkvik & D’Orazio for Jotun AS/ Jotun Lady