Olympus E-M10II

For en liten ukes tid siden var jeg på lunsj med Olympus for å lære mer om deres Olympus E-M10II. Dette er en av de beste, om ikke det aller beste kamera jeg noen gang har prøvd. Jeg skal ikke kjede deg med tekniske detaljer, det kan du lese om her. Men jeg kan si at jeg siden jeg fikk dette i hånden, har jeg kun brukt dette. Kameraet er lite og lett, og bildekvaliteten imponerende god! Det har flere praktiske funksjoner, som blant annet innebygget wifi som gjør det lett å overføre bilder og ikke minst bildestabilisator for skarpe bilder selv i dårlig lys (les innendørs).

I samarbeid med Olympus har jeg fått lov til å gi deg – 10%  ved bruk av koden lindaelmin. Koden gjelder alle produkter med unntak av E-M1 mkII og PRO-optikk. Frem15.juli 2017 har Olympus  også en sommerkampanje som i tillegg til 10% kan gi deg opptil 900,- kontant tilbake per produkt. Så vil du forevige sommerminnene bør du sjekke det ut!

Disse bildene tok jeg under lunsjen, med et 45mm objektiv. E-M10 Mark II har en fem-aksers bildestabiliseringsteknologi  som gjør at jeg kan ta skarpe bilde uten stativ.