Ukens bolig: Bjerregaards gate 9

Denne fine leiligheten ligger midt i mellom alt, både Løkka, St Hanshaugen og Sagene. Da jeg var der på befaring viste jeg med engang hvordan jeg skulle style den, og eieren var med på notene med engang. Det er da det blir best! Leiligheten kan du ser mer av her.

Det er lenge siden jeg har malt, men nå fikk jeg endelig ånden over meg igjen resultatet ble maleriet til venstre. Lampen til høyre heter Me og er fra Northern Lightning den finner du her og teppet Spring finner du her.

Sjekk vinduene! Spisebordet er satt sammen av en bordplate fra Muuto og bordbein fra Hay. Bildet er tatt av meg og det finner du i butikken på Sagene, tror vi har et par stykker igjen (utsolgt i nettbutikken)

Soverom stylet av Sabine – Urbanjungle her! Sengetøyet er fra Høie, og den gamle krakken har jeg hatt så lenge jeg kan huske.

Leiligheten er stylet av meg og Sabine, som er interiørarkitekt og også treffe smilende i butikken i Maridalsveien flere dager i uken. Så trenger du hjelp til interiøret vet du hvor du skal gå ♥

Foto Trond Walsøe, Hviitstyling for Aktiv Sagene & Bjølsen.