Ukens bolig: Stavangergata 46

1-3

Nytt år og nye stylinger. Og kanskje en ny start for mange? Boligmarkedet er spådd å nå nye høyder i 2017, og det er jammen ikke lett å komme seg inn i markedet for en førstegangskjøper. Ukens bolig i Stavangergata på Sagene er perfekt for en førstegangskjøper eller for en som vil ha en pendlerleilighet i Oslo. Den ligger helt i enden, og har en fin planløsning som gir rom for ulike soner. Det store vinduer slipper ikke bare inn myse lys, men man kan se utover Voldsløkka og helt opp til Holmenkollen. Du kan ser mer av leiligheten her.

1-81-10

Jeg liker å bruke personlige ting i stylingen, og denne nostalgiske fine saken fikk jeg av kunde jeg tidligere har stylet for.

1-11

Jeg tenker det hadde vært smart å bygge opp en 120 seng med å sette skap under. Det gir en enda bedre romfølelse og mye oppbevaringsplass.

1-17

Alle flater er ny malte, og på to vegger valget jeg en dus nyanse av grønt. Klaus fra Moellegaard la også nytt gulv og  ny benkplate på kjøkkenet slik at vi fikk plass til en frokost/arbeidsplass ved vinduet. Barkrakken er designet av Simon Legald for Normann Copenhagen, den finner du her.

Foto Trond Walsøe. Styling for Aktiv Sagene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *