Ukens bolig: Thurmanns gate 13

1-21

Da jeg kom inn i denne leiligheten første gangen ble jeg rett og slett målløs (og det skjer ikke ofte har jeg fått vite). Jeg gikk fra rom til rom, det var som å komme til en annen verden, men allikevel komme hjem om du forstår. Jeg enset nesten ikke de andre som var der sammen med meg. Siden har jeg vært der flere ganger, både på kveldstid med hodelykt  å jakt etter ting jeg kunne bruke i stylingen og på dagtid etter at leiligheten var vasket ned og tømt, stille og fin. Og nå sist da den skulle styles. Jeg lukket døren etter meg, men gleder meg til i morgen, da skal jeg en tur innom igjen og bare være der litt. Du kan se mer av  leiligheten her.

1-25

1-6

Jeg fikk som vanlig helt frie tøyler av meglerne mine, Aktiv Sagene, de er så modige som lar meg få lov til å gjøre det jeg har tro på. I stedet for å ribbe den helt og la den stå som et tomt skall valgte jeg å innrede med hvite møbler og hvite detaljer for fremheve personligheten i alle rommene. Jeg vet jo alt alt vil bli revet ned, men det er så vakkert, så unikt og og bare så utrolig flott med alle disse detaljene som virkelig forteller en historie.

1-11

Tapetet henger løst, falmet med tydelige merker etter der maleriene har hengt, stikkontaktene er store og klumpete og malingen  på veggen blir til støv mellom fingrene mine. Jeg blir nesten litt emosjonell når jeg tenker på det. Det er noe med denne leiligheten, du MÅ bare oppleve det. Jeg lover du kommer til å bli like bergtatt som meg ♥

1-391-41

Foto Trond Walsøe. Styling for Aktiv Sagene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *