Ukens Bolig: Bentsebrugata 25 C

50_2135391637

Ukens bolig flommer over av lys, og det selv på en regntung høstdag. Jeg ble så glad da jeg kom hit første gangen. Eierne kunne ikke ha valgt et finere gulv! Fargepaletten er dus og rolig med myke farger. Soverommet er malt i en vakker blåfarge som jeg framhevet med krispy hvit sengetøy, nudefarget velourpute og postere i svarte rammer. Posteren Pine Cone er akkurat kommet inn i ren hvit, den er så fin i svart ramme! Bildet ved siden av er signert Madelen Bredenbekk fra kunstnerkollektivet Brenneriveien.net, kortreist kunst med andre ord.

50_1057546734

Stuen er malt i Minty Breeze fra Jotun, den fargen funker bare overalt. Jeg liker også Le Havre fra Nordsjö, som har en anelse mer grått i seg, veldig fin den også. Og Safaristolen med det patinerte læret… sukk.

50_695277453

Spisebordet er et arvegods, det er bare så sjarmerende og gir den skikkelig god stemning i rommet. Det dekket jeg med min favoritt-tekanne om dagen, den nye fra Marimekko ♥ Den finner du her. Resten av leiligheten kan du ser her, eller stikk innom oss i Maridalsveien 154 og ta en prat med megler Gard. Denne leiligheten blir det rift om… heldig er den som får denne!

1 kommentar

  1. Hvilken farge har du på soverommet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *