Inspirasjon til Halloween bord

Bord1_5405

Halloween er rett rundt hjørnet, det er en fin anledning til å invitere venner eller familie til et hyggelig måltid. Og da er det lov å gjøre litt ekstra ut av bordpynten. Selv om butikkene bugner over av oransje gresskar, blodige avkuttede fingre og skremmende masker, går det helt fint å gjøre mer nedtonet versjon av borddekkingen. Jeg har dekket 4 ulike bord for Aktiv.no, noe kanskje litt skumlere enn andre, men alle er like stemningsfulle, Happy Halloween!

Bord1_5407

Det første bordet er dekket med en svart linduk og lange eføygrener som slynger seg viltvoksende på bordet. Vampyrtenner passer perfekt som serviettholder og vil du gjøre det ekstra skummet kan du bruke rød neglelakk på hoggtennene. Te lysestaker i marmor og lysestake i betong fra Menu setter stemningen sammen med krystallslipte vannglass. Servise fra Ikea og bestikk fra Kay Bojesen.

Bord3_5430

De små gleder seg kanskje mest til godteriet, så hvorfor ikke tjuvstarte litt. Designletters populære melaminkopper med bokstaver kan brukes som bordkort og kanskje også som en hyggelig liten gave til den lille gjesten. Fyll på bordet med skumle smådyr som edderkopper eller kakerlakker og hodeskaller fra billigbutikkene. Der finner du også et godt utvalg av hodepynt som alltid er gøy, både for store og små. Hodeskallen er hentet fra Pintrest og den ( og mye mer inspirasjon og free-bees finner du her)

Flere detaljer fra disse bordene og de to andre kan du se her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *