Årets viktigste farge 2017

unspecified-2

Min gode venninne og fargementor Dagny har igjennom sitt eget Fargestudio lansert Årest farge, Brunt! Og når hun sier at dette er det kommende årets viktigste farge, så er det det, for ingen kan farger slik som Dagny. De behagelige og myke brune nyansene hun har satt sammen i denne paletten er vakre sammen, og skaper en følelse av ro. Det er godt å se på og godt å være i.

unspecified

Cognacfargen er ikke bare tydelig på skinn, men kan tolkes på flere overflater, som tekstil, her vist i fløyel. I dag bestilte jeg nye loungemøbler i nettopp fløyel. De kommer på showrommet i om et par uker. Gled deg!

unspecified-1

Mørke, deilige pralinefargede vegger sees ikke ofte i dag, og gir et behagelig og vennlig uttrykk. Igjen kombineres den vame vegg- og gulvfargene med kjøligere nyanser av tre, som på krakken som også fungerer som nattbord. Linet ser nærmest ufarget ut, og harmonerer perfekt med de andre brune nyansene i rommet. Vi har fått inn det vakreste sengetøy i lin, jeg legger det snart ut i nettbutikken også.

De brune nyansene kommer i et stort spenn, og sees både på materialer og malte flater. Treverk i blonde, sterke og mørke nyanser, brun marmor, fløyel, kaffe, sjokolade, teglstein… Listen er lang. Nedenfor ser du de 12 mest relevante nyansene, disse kommer vi til å se i mye av  fremover.

unspecified-3

Alle foto for Dagny Fargestudio, Stylist Kirsten Visdal, fotograf Margaret De Lange

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *