Trender i tretoppene

_MG_2021_5269

Jeg startet denne uken med en tur ut til Hver Gang Vi Møtes Gården uten for Moss. Bohus, Borge Tapet og Nordsjö inviterete til lunsj med spennende trendforedrag og faglig påfyll. Fargesjef og arkitekt Per Rimmer fortalte engasjert om farger, trender og arkitektur. Jeg har vært på hans foredrag i Gøteborg flere ganger tidligere og det er alltid like inspirerende. Frank Ove Lind er konseptansvarlig i Bohus og ga oss et innblikk i hvordan de jobber frem mot 2018. Birgit fra Borge viste oss tapeter både med frodige mønster og klassiske steker fra bla. Arne Jacobsen.

_MG_2017_5265

Årets farge Denim Drift fra Nordsjö var selvfølgelig på plass i tretoppene sammen med tapetet Oxygen fra Borge. Møblene er fra Bohus.

_MG_2023_5271

Denne gården er så nydelig og idyllen ble jo helt komplett med den fine trehytta de hadde bygget en lite gåtur fra gården. Jeg følte virkelig at skulderen senket seg der oppe i tretoppene. Kunne godt tenke meg et døgn her oppe, helt uten nett og strøm og bare sitte der og se på stjernene og dyrene som går over tråkket rett under hytta! Men etter lunsjen måtte jeg kjøre inn til Oslo igjen for å rekke befaringer og møter… he he he, så da fikk jeg opp pulsen igjen!

_MG_2022_5270_MG_2027_5275

Fine Ann-Beate Sandy som stod for stylingen for Bohus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *