Gulvet er ditt

Jeg har alltid likt å gå barbeint på tregulv selv om jeg er en ekte frysepinn. Jeg husker spesielt en gang jeg var på en finere middag i en vakker herskapelige leiligheten. De hadde det vakreste tregulvet jeg noen gang hadde sett. Gjestene kom pent kledd med høye hæler og vakre kjoler, formelt skulle det være. Først bøyde jeg med diskret ned for å kjenne på gulvet med fingertuppene… men da var det gjort, jeg kunne ikke motstå fristelsen, skoene måtte av! Så der stod jeg, 10 cm lavere enn de fleste. Men etter et halv vinglass var den en til som tok sparket av seg skoene, og så et par til. Før middagen var servert tuslet vi alle barbeint rundt. Og bonusen; Ingen såre føtter da kvelden var slutt. Bare gode minner og mye latter!

Dette er en av historiene jeg forteller om da jeg ble intervjuet av Tarkett om mitt forhold til tregulv. Du kan se videoen her, eller trykke på bilde under. Du kan også finne mer inspirasjon fra Tarkett her

Tarkett

Alle tregulv er unike. Ulike treslag har ulike farger, aldring, skiftninger og struktur. En del treslag mørkner, andre lysner og noen får en varmere og dypere tone. Det som er sikkert er at parkettgulv bare blir vakrere med årene. Hvordan ser ditt drømmegulv ut?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *