Pimp kjøkkenet med enkle (nye ) grep

Kitchenfavo from hviitblogg.no. Cred fantastic Frank.

Jeg ser ofte kjøkken der jeg klør i fingrene etter å få lov til å oppgradere bare litt. Nye grep kan gjøre en stor forskjell og koster heller ikke skjorta. Ikea har mange fine til en rimelig pris, men hvis du vil ha et alternativ kan du finne mange fine her. Det var også her jeg noe jeg har lett etter lenge; lukehåndtak i messing. Tenk så flott det kan bli på et kjedelig klesskap også!

Benkplaten har også mye å si, for ser den slitt ut er den ikke et godt førsteinntrykk. En benkplate kan slipes og males, det er ikke noe problem. Vil du høyne innsatsen kan det være lurt å bytte den helt ut.  Ekte marmor som her koster fort over 4000 kr per løpemeter. Heldigvis finnes det gode etterligninger i laminat, slik som denne benkplaten i «svart marmor «til under 300 kr per meter.

Kitchenfavo from hviitblogg.no. Cred fantastic Frank.

Å ta vekk overskapene gir et luftig utrykk, men synes du åpne hyller blir rotete kan et enkelt overskap gjøre susen. Og gi deg den sårt trengte oppbevaringsplassen. E27 lampen designet av Mattias Ståhlbom for Muuto og finnes i mange farger, du finner de mest populære her.

 Kitchenfavo from hviitblogg.no. Cred fantastic Frank.

Her er det brukt to ulike grep på over- og underskap. Det skaper en ekstra dybde til innredningen og gjør det litt mer spennende. Det åpner også for å bruke dyrere (les de fineste) grep på underskapene.

Foto Fantastic Franck, styling Josefin Haag.

6 kommentarer

 1. Lise sande

  Heisann! Så utrolig fin blogg!!
  Jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt akkurat sånne messingkjøkkenhåndtak som er på det hvite kjøkkenet?! De avlange og knottene?
  Hilse Lise

  1. Hei Lise

   Akkurat disse vet jeg ikke hvor er fra, men jeg skulle tenke meg de har noen lignende på Ikea, Hth eller kanskje Kvik Kjøkken? Jeg har sett de et sted, jeg husker bare ikke hvor! Skal si i fra om jeg kommer på det.

 2. Hei!

  Hvordan får man jobb hos dere?

  Med vennlig hilsen,

  Marion Knutsen

  1. Hei Marion.

   Så hyggelig at du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss. Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en cv sammen med noe ord om deg selv og hvorfor du vil jobbe hos oss til Linda@hviit.no, så har vi deg notert dersom vi ser vi trenger noen flere flinke folk i hviitgjengen.

   Klem fra Linda

  2. Lise sande

   Takk for svar! Ser de har knottene i krom på byggmax, men ønsker veldig messing!! Kanskje det er lenge siden det kjøkkenet på bloggen din er pussa opp med de flotte håndtakene som jeg veldig gjerne vil ha!!? Lise

   1. Nei, men dette er et kjøkken fra Stockholm, Men det burde være mulig her Norge også… Vi får lete videre:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *