Nymalt hus

I samarbeid med Nordsjö

LindaElmin4255

Det å velge riktig hvitfarge til huset var litt av en utfordring. Hvitt er nemlig ikke bare hvitt. Jeg fikk god hjelp fra Nordsjö Torshov og den fine gjengen til Line. Etter litt om og men og litt prøvemaling valgte vi fargen Snøkrystall. Den er så hvit man kan få det uten at fasaden blir blendene. Huset er ganske dominerende siden vi har hjørnetomt og huset er to etasjer høyt, pluss loft og kjeller. dDerfor var det viktig å velge en farge som ikke ville sjenere naboene men som samtidig var så hvit som jeg ville ha den  Tidligere i sommer fikk vi endelig malt huset og det ble en kjempeforandring.  Før- og etter bilder kan du ser her.

Vi be anbefalt å male med One Super Tech, og det betyr at det kan bli så mye som 16 år til neste gang vi må male igjen. Malingen er selvrensende, så det eneste vi trenger å gjøre er å vaske med husvask etter noen år.

LindaElmin4245

Etter tips fra Klaus Møllegaard byttet vi ut gelenderet på terrassen i 2.etg også. Nå henger begge terrassene bedre sammen og kontoret i oppe får inn enda mer dagslys. Treverket er fortsatt en annen farge, men det jevner seg ut til neste år. Nå krysser jeg fingeren for litt mer oppholdvær slik at jeg kan male grunnmuren også.

LindaElmin4244

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *