Ukens bolig: Enerhaugplassen 4

Drømmer du om å bo i en klassisk, vakker bygård høyt over Oslo? Sjekk ut denne leiligheten i ærverdige Enerhaugplassen 4. Bygården ble bygget i 1890-årene da både Enerhaugen og byen for øvrig så litt annerledes ut enn i dag. Leiligheten er designet av Halvor Bakke for noen år siden og stylet av meg denne uken. Og er til salg ved Sverre Tandberg/Aktiv. Du kan se flere bilder her. Vil du se den live, er det visning på søndag.

2.Stue-102.Stue-12 3.Soverom-17

Jeg har hold meg til den klassiske stilen, men måtte selvfølgelig tilføre litt Linda også ♥ Posteren du ser over her er fra den nye kolleksjonen min, den er å finne både på Sagene og i nettbutikken snart. Tapetet er fra Omexo, jeg har noe lignende i stuen hjemme, det er så vakkert!

Unknown-9

Trappeoppgangen har sjarmerende slitte trinn, originale fliser og nydelig gelender. Tenk på alle de føttene som har løpt opp og ned her i over 100 år. Selv om leiligheten er moderne med stram peis og rene linjer er det lett å se de gamle detaljene her. Perfekt miks.

4.Kjokken-254.Kjokken-31

Kjøkken har plass til både frokostplass med mye benkplass og enda oppbevaring. Og så er det jo de vakre marmorflisene de. De er jo til å dø for!

Foto 1, 2, 3, 5 og 6:  Walsowork

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *