Ukens bolig: Disenveien 33

IMG_1417_4092

Denne lyse leiligheten er som et blank og nytt lerret for nye eiere. Med både hvit vegger, gulv og tak i alle rom er det mange muligheter her, enten man vil beholde det hvit eller fargelegge selv. Jeg anbefalte eierne å male veggen i i et av soverommene for å gjøre rommet er intimt og lunere, det ble veldig fint! Og hvite gulv, det er bare så lekkert!

IMG_1404_4079

I denne stuen er lampene blikkfanget. Over soafen henger den store vegglampen 265   som er designet av Paolo Rizzatto for Flos på 70-tallet og er blitt et designikon. Den har en lang svingarm og en forholdsvis liten og nett skjerm som gir et godt direkte lys. Du se finner den her i svart og her i hvit.

IMG_1398_4073IMG_1392_4067

Over spisebordet henger lampen Skygarden som er designet av Marcel Wanders. Jeg synes den er så vakker og elsker kontrasten mellom blanke yttersiden og den matte strukaturen på innsiden. Denne fåes også i hvit her, og svart finner du her.

IMG_1403_4078

Fargepaletten er i ulike nyanser av blått, grått og svart og hvit. Du kan se mer av stylingen og resten av leiligheten her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *