Se den forskjellen!

Jeg har alltid sagt til folk som kommer på besøk til oss for første gang at de skal se etter det store hvite huset til venstre. Men der tok jeg feil. Huset var ikke hvitt! Det var grått. For da vi malte huset tidligere i sommer oppdaget jeg fort at hvitfargen har blitt grå med årene. Og da mener jeg sånn skittengrå… Ikke fint! 

Hviitblogg.no

Denne gangen fikk jeg hjelp av gjengen på Nordsjö Torshov til å finne en maling som vil beholde fargen i mange, mange år. For det å male et såpass høy hus som vi har (kjeller, to etasjer og loft) er ikke en jobb som er gjort på et øyeblikk og jeg vil ha en farge som holder seg pen lenge. Vi var selvfølgelig max uheldig og ble avbrutt av flere dager med regnvær og en lift som plutselig ikke ville ned igjen. Huset ble ferdigmalt mens jeg var i Spania, og nå venter jeg bare på opphold igjen slik at jeg kan sette på plass terrassemøblene igjen og vise dere hvor fint det ble!

LindaElminHviitbloggno3461

At huset skulle bli hvitt var jeg aldri i tvil om, men det var ikke lett å velge riktig nyanse av hvitt. Først tenkte jeg på en ublandet hvit, men sammen med de i butikken bestemte vi oss for en farge som heter Snøkrystall. Den er så hvit som man kan få den, men har en liten knekk slik at naboene slipper å bli blendet av hvitfargen når skyene forsvinner. Jeg er kjempefornøyd. Fargen er akkurat så hvit og crispy som jeg ville ha og hadde jeg valgt de ublandet hadde vi sikkert blitt snøbilde av fargen!

IMG_0512_3458

Heldigvis blir det lenge til neste gang vi skal male. Vi brukte One Super Tech som er en selvrensende dekkende akrylmaling som skal holde seg pen i opptil 16 år! Siden vi var i gang skiftet vi også til litt bedre lister rundt alle vinduene og satte opp nytt gelender på balkongen i 2 etg. Puhhh….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *