Hotell i Madrid

I samarbeid med SunnyDesignDays

En jobbuke i Spania ble avsluttet i Madrid med kokkekurs der vi lærte oss å lage tapas og skåle i Cava på ekte spansk vis. Det var kanskje grunnen til at jeg våknet opp av solstrålene traff meg i ansiketet på hotellrommet ♥ Men det var helt i orden det. Jeg bodde på det vakre boutique hotellet Petit Palace Santa Bárbara som ligger midt i mellom Genova og Sagasta som er de store gatene med shopping og gode resturanter.

Petit Palace Bárbara Hotel Madrid / Hviitblogg.no

Jeg fikk litt tid før jeg skulle videre og brukte noen timer til å utforske bydelen Chueca, og Gran Via som er hjertet i Chamberi.  Den siste timen satte jeg meg i den flotte gårdshaven og jobbe litt med mens jeg nippet til en kald iste. Det var over 35 varmegrader og selv om jeg elsker varmen var det deilig å kjøle seg litt ned…. De fine loungestolene Twins er designet av Mut Design for Expormim.

Petit Palace Bárbara Hotel Madrid / Hviitblogg.noPetit Palace Bárbara Hotel Madrid / Hviitblogg.no

Den siste kvelden i Madrid, etter fantastisk showcooking og tapaskurs med den Sergio Pérez på Platea Resturant, samlet vi oss her i lobbyen, med enda mer tapas og vin. Da var det fyr i peisen og topp stemning ut i de små timer.

Petit Palace Bárbara Hotel Madrid / Hviitblogg.no

Når man glemmer å ta for mørkegardinen er det allikevel ikke så ille å våkne til solstråler på nesetippen…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *