Den perfekte størrelsen

adf.track(546989, ‘3M-HVIIT-Blog’);

I samarbeid med Indiedays og 3M
Hviitblogg.no Office

Med flere baller i luften enn det jeg klarer å fange er jeg helt avhengig av orden og system, både når det gjelder stylinger, prosjekter og butikkene. Og ikke minst logistikken av alle aktiviteter og gjøremål her hjemme. I forrige uke startet jeg mitt eget boligstylingfirma HviitStyling, og nå i helgen fikk jeg endelig tid til å organisere det nye kontoret. Da passet de jo perfekt å begynne med effektive rutiner med engang.

Jeg har alltid vært en storforbruker av post-it først og fremt til mine uendelige lange to-do lister, men da jeg oppdaget XL post-it gikk det opp i en høyere enhet. Nå skribler jeg ned både lister og skisser ned på store post -it ark. Mer plass til større ideer med andre ord! Hvis du har lyst på en gratis prøvepakke kan du bestille den her.

Hviitblogg.no Office

Med nye HviitStyling følger også et nytt, arealeffektivt og stort lager. Siden vi blir flere er det enda viktigere med et lager som fungerer optimalt hele tiden. Akkurat nå legger vi nytt gulv og skruer opp hyller så det svir i håndleddene, men dette blir så bra. Jeg skal fortelle mer om HviitStyling senere ♥

Hviitblogg.no Office

Gratis prøvepakke? Trykk her.

1 kommentar

  1. Discovered your article really intriguing certainly. I really exeeirpnced reading through it so you make really some superior details. I will bookmark this web page for that foreseeable future! Relly wonderful short article.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *