Gratis prøvetime på Yoga

Unknown

Etter å ha vært to dager i Helsinki ble jeg så motivert av energien til vakre Jørgine at jeg (igjen) blitt motivert til trening. Og denne gangen går jeg for SATS ELIXIA. Det som er genialt er at jeg kan trene på alle sentrene i hele Norge og jeg fikk med to økter med en PT. Det passer meg prefekt siden jeg bor i Lørenskog men er mye på Sagene der vi har showroom. Sats Sagene holder til de de gamle trikkestallene rett ved de fine bygningene i Rivern, bare noen få hundre meter fra Maridalsveien 154. Perfekt å kunne ta noen timer innimellom.

IMG_9936_2017 copy

Jeg har gjort mye Yoga før, men nå kan jeg ikke nå tærne mine lenger og kroppen roper etter å bli mer fleksibel igjen så derfor tok jeg en gruppe time med Yoga. Yoga for Athletes passer best for en som trener regelmessig, men ikke nødvendigvis så mye bevegelighet, men jeg snek litt i køen og det gjorde godt selv om jeg har fått litt gangsperre i dag. Nå skal jeg bli både sterkere og smidigere.

Om du har lyst å teste ut en gratis gruppetreningstime på SATS ELIXIA finner du et gavekort her. Og vi du vite mer SATS ELIXIA og hva som inngår i et medlemskap? Trykk her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *