Adgang kun for voksne!

Hviitblogg.no Scorpios Mykonos

Er det ett sted jeg vil tilbake til er det San Giorgio på Mykonos. Jeg har vært der engang tidligere, det kan du lese mer om her og her, og jeg lengter tilbake. En uke med flotte mennesker, deilig mat og gode samtaler og fantastiske fester som varte langt ut i natten. Hver morgen, mens de andre prøvde å komme seg etter nattens festligheter, løp jeg meg en runde i området. Rett rundt neste strand for hotellet oppdaget jeg en eiendom som fikk hjerte mitt til å banke ekstra. Jeg ble forelsket på stedet, der og da! På toppen av en høyde, med panoramautsikt over stranden lå et hvitkalket steinhus, med en kombinasjon 1960-tall gresk glamour og moderne bohem. Dette klassiske huset hadde i mine øyne alt. Det var forlatt og falleferdig, men bare så uendelig vakkert. 

Under middagen den siste kvelden fortalte jeg Thomas, en av eierene av hotellet, om dette flotte huset jeg hadde forelsket meg i og etter x-antall drinker og langt ut på natten han fortalte meg at de allerede hadde store planer for eiendommen. Kort historie: Scorpios Mykons er nå en virkelighet.

Hviitblogg.no Scorpios Mykonos

Et paradis i paradiset, en lounge med adgang kun for voksne akkurat som på hotellet. Og det beste av alt… Nettet har ikke akkurat Highspeed der ute på klippen, så det passer meg perfekt, for da kan jeg ikke jobbe! I fjor hadde jeg ikke mulighet, men i år tar jeg turen innom Mykonos og San Giorgio, for å nyte livet og senke skuldrene for en liten uke. Thomas, Mario, Lena og resten av den fine gjengen: Som jeg savner dere, fine mennesker, nå sees vi snart igjen!

Hviitblogg.no Scorpios MykonosHviitblogg.no Scorpios MykonosHviitblogg.no Scorpios Mykonos

Hviitblogg.no Scorpios Mykonos Hviitblogg.no Scorpios Mykonos

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *